Brais Prieto Pereira foi o mellor, no mesmo período de tempo, nos equipos de base.

Brais, xogador do filial, mellor xogador de outubro da base do Sala Ourense.

Tizón, mellor xogador do mes de outubro do equipo sénior do Sala Ourense.

O Sala Ourense distingue, cada mes, aos mellores xogadores do equipo sénior e da base.

No mes de outubro foi Rubén Tizón Pérez o mellor xogador do equipo que milita na Segunda división B do fútbol sala. Gadeca é a empresa que patrocina este premio. Tizón suma 15 goles neste inicio ligueiro.

Brais Prieto Pereira, do xuvenil, foi o mellor xogador da canteira nese mes. Aceites Abril no trofeo que distingue aos mellores na base.

Pazos de Borbén
Unha xornada duroulle o liderato ao Sala Ourense na Terceira división. Os ourensáns lograran o primeiro posto logo de vencer, na xornada número 8, ao Casás e de descansar o Pazos de Borbén.

Porén, o destino fixo que se encontrarán na seguinte xornada para disputarse o liderato. Os ourensáns chegaban a Pontevedra cunha renda de dous puntos.

E despois de sete vitorias consecutiva chegaba a derrota en Pazos de Borbén e con ela baixaban, novamente, ao segundo posto.
Antes de comezar o encontro, Raúl Rivero resentuise dunhas molestias  que lle impediron axudar aos seus compañeiros.

O inicio foi fulgurante e en tres minutos mandaban os homes de Kike García por 1 a 3. Diego – primeiro en propia porta e despois metendo os dous primeiros goles do Sala- e Tizón -o terceiro- puxeron esa vantaxe no marcador. Antes do descanso o Pazos recurtaría distancias (2-3).

Na segunda metade comezaron os problemas para os visitantes. Aos dous minutos, penalti e expulsión de Fente, que se converte no empate a tres. Dous minutos despois expulsión de Guerra e na inferioridade numérica do Ourense os locais toman a dianteira (4-3).

Un minuto máis tarde sería Tizón o que aproveitaría a superioridade -por expulsión dun rival- para devolver as táboas (4-4). Pero o Pazos lograría dous goles case seguidos para poñer terra de por medio (6-4).

Alli poñía emoción ao encontro con 6 a 5, pero a réplica non se fixo esperar e volvían os dous goles de vantaxe para os locais. Kike García optaba polo xogo de cinco que valeu para dar un gol a cada equipo e deixar o marcador no 8 a 6 definitivo.