Os nosos catro equipos representantes venceron na terceira xornada.

Boas sensacións para os ourensáns en Terceira

Os catro equipos ourensáns que militan na Terceira división de fútbol fixeron pleno na terceira xornada ao vencer nos seus respectivos encontros.

O Barbadás soupo defender durante máis dunha hora o gol de Cabanyes no minuto 17 ante o Vilalbés. Esta vitoria supón a segunda como local para os de Moisés Pereiro, o que fai que conten cos seis puntos no seu casilleiro dos diputados nos Carrís; os azulóns son sétimos con eses seis puntos.

Xusto debaixo, na oitava praza, está o Ourense Club de Fútbol. Os de Fran Justo non coñecen a derrota nestas tres primeiras xornadas: dous empates e unha vitoria para sumar cinco puntos. Na última xornada un gran Ourense C.F. logrou golear ao Noia por un gol a cinco. Martín Lamelas, por partida dobre, e un “hat trick” de Edu Otero foron os goleadores.

Barco e Arenteiro
E os outros dous conxuntos ourensáns lograron a primeira vitoria da tempada esta xornada. O Barco adiantouse no inicio do encontro -Mitogo no minuto 3- e defendeuse para acadar os tres puntos diante do Choco. Sumado ao empate da primeira xornada os de Javi Re y suman catro puntos e colócanse na décima posición.

Tanto Barco coma Arenteiro soamente contan cos puntos de dúas xornadas, xa que na segunda, no derbi que os enfrontaba, o partido suspendeuse pola saraiba caída en Espiñedo.

Tres puntos son os que ten o conxunto do Carballiño logo de dobregar a domicilio ao Céltiga. O equipo adestrado por Manel Vázquez tivo que sufrir ata o final para sacar adiante un partido que tiña de cara ata os 10 últimos minutos. Borja adiantaba aos ourensás ao filo do descanso e Igor poñía terra de por media ao cuarto de hora da rea- nudación (0-2). Quince minutos tolos fixeron que os locais empataran a falta de tres minutos. Cando parecía que se ían a repartir os puntos, Carlos de Dios logrou, a falta dun minuto para o final, o gol do triunfo.

Vindeira xornada
Para esta xornada, a número catro, o Ourense C.F. recibe na casa ao líder, Bergantiños. O Arenteiro agarda en Espiñedo ao Arousa, décimo cuarto; o Barco visita ao Silva, sexto; e o Barbadás fai o propio co décimo noveno, Boiro.
Os 20 minutos que restan do Arenteiro – Barco disputaranse o mércores, 13 de setembro, a partir das 20:30 horas.