A Unión Deportiva Ourense está a un paso de completar a súa primeira Liga de xeito inmaculado.

Os homes de Antonio Dacosta tiñan na penúltima xornada da Terceira Autonómica a un duro rival. O subcampión de Liga recibía á UD coa intención de ser o primeiro equipo que o derrota na competición ligueira.

A pesar de que nos primeiros minutos o encontro estivo igualado, deseguido os unionistas colleron a senda do triunfo.

Primeiro foi Roberto Almeida o que atinou coa meta local co un a cero antes do descanso.

Na reanudación Adolfo lograba o segundo e Lucas Nieto encarrilaba a vitoria (3-0).

Santi, que regresaba a unha convocatoria o facía como mellor sabe, firmando un dos goles visitantes; o que supoñía o cuarto da tarde.

E Roberto Almeida redondeaba a goleada co seu segundo tanto e quinto da UD Ourense.

Loureiro
Agora só queda un partido, contra o Loureiro no Couto, para que remate a Liga. En caso de vitoria sería unha tempada para enmarcar, xa que lograría o pleno de vitorias. O mellor tributo que se lle pode dispensar a Club Deportivo Ourense.

Copa
O primeiro partido das semifinais da Copa Deputación B saldouse coa derrota fronte o Arnoia. 1-0 foi o resultado do partido de ida.

En tres semanas disputarase o partido de volta no Couto e saberase se o Ourense accede á final, que terá lugar no mesmo estadio o 30 de maio.